gallery/wp-content-plugins-sitepress-multilingual-cms-res-flags-en
gallery/wp-content-plugins-sitepress-multilingual-cms-res-flags-hu
gallery/wp-content-uploads-2017-08-HEADER-e1508351748813
A cégről

A cégről

gallery/wp-content-uploads-2017-10-HEJO5

A Hungaro Lux Light Kft. Európa egyik leginnovatívabb, közvilágítással foglalkozó cége, több mint két évtizedes fejlesztési és gyártási tapasztalattal. A Budapesti Műszaki Egyetem, a Pannon Egyetem, valamint a Magyar Tudományos Akadémia szakembereivel karöltve elért eredményeiket és hozzáértésüket az Európai Unió is elismerte azzal, hogy a közelmúltban közel kétmillió euró támogatást nyújtott a LED-es lámpatechnológia további fejlesztésére. Mindez egy szerencsés üzleti találkozásnak köszönhető.

A termékkínálat minden darabja magában hordozza az alapítók cégfilozófiáját: kompromisszumok nélküli, nemzetközileg is elismert, biztonságos csúcstechnikájú, alacsony karbantartási igényű LED közvilágítás és ipari LED világítás termékeinek előállítása elérhető áron.

Ez a projekt az Európai Unió Horizont 2020 kutatási és innovációs program támogatásában részesült a No.683.541 támogatási megállapodás alapján.

© Hungaro Lux Light Kft. Minden jog fenntartva.

gallery/wp-content-uploads-2017-09-Unknown

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 683541.

© Hungaro Lux Light Ltd. All rights reserved

Dieses Projekt wurde durch das Forschungs- und Innovationsprogramm Horizon 2020 der Europäischen Union im Rahmen der Finanzhilfevereinbarung Nr. 683.541 unterstützt.
© Hungaro Lux Light GmbH. Alle Rechte vorbehalten.

© 2019 • Powered by GeneratePress